Saturday, July 28, 2007

najnovije iz aussielanda

Nastojim odrzavati neki kontinutet u pisanju. Zao mi je sto ne mogu cesce da pisem, na poslu je to postalo nemoguce od guzve, a kod kuce takodjer guzva druge prirode. Pa ipak ukradem po koji momenat za svoju dusu pa sam uspijela da ispletem i prednju stranu mog dzempera. Hvala Magrit na savjetu, poslusala sam te. Evo kako do sad izgleda:
Nakon probe sam ustanovila da nije dovoljno dug pa cu morati jos da pletem obje strane. Sto se sirine tice, OK je ali ce mi biti doooobro strukiran izgledacu kao 'pevaljka'. A to je dobro jer uvijek mi puse u bubrege pa cu sad da imam jedan dzemperak pripijen uz tijelo da me fino grije…furka, znam.
I dok se vi kuhate na nenormalnim vrucinama kod nas jos nije ni proljece stiglo. Stize tek 1. septembra sto znaci da jos ima fore za oblacenje vunenih stvari. I za uzivanje u toploj i ukusnoj supi od tikve (nacicete recept medju mojim postovima prije nekoliko mjeseci) koja se cesto nadje na nasem stolu: i za kraj poruke licne prirode:
Sassy, zaista ne znam sta je u heklanim kuglicama, izgleda mi kao neka cvrsta plastika! Lorna, hvala na ponudi, a sta mislis kako bi bilo da se zamjenimo dok traje renovacija pa ti da nadgledas situaciju umjesto mene a ja od 'snijega' iz frizidera pravim snjeska? Jos nismo ni poceli, a meni se vec vrti u glavi od svih predstojecih radova…jer nije to 'samo' postavljanje kuhinje, bice tu razbijanje zidova, zidanja novih zidova, ahhhh…Sandra, ja cekam! Magrit, hvala jos jednom za savjet, zlatan je! Goce, u slijedecem postu cu se potruditi da postavim jos slika iz vrta. Imamo predivnu kolekciju kaktusa ali ne mojom zaslugom. Moj dragi se za njih brine i pravi je kaktus tata-mata. A ja cu da ih fotografisem i hvalim se na blogu ;) Bodulka, gdje si???Misho, jesi li stigla da poruba?
I,j jos jedna od mojih rukotvorina. Autobus za lutkicu, zirafu i medu od papirnate kutije, sto smo se sa njom dobro izigrali da samo znate:

8 comments:

Sandra said...

hej, hej,. hej, ja sam ti mail poslala još prije nekoliko dana! Ako ga nisi dobila, šaljem ponovo.Samo mi javi!!!!!!

Anonymous said...

Draga hvala što brineš, tu sam, na moru. Ne samo da je veza s modemom 56 k očajno spora, max. daje 45 k, već sam imala u gostima baku (88 god) i tetu 10 dana, tako da nisam imala vremena za komp. Vrući i slani pozdravi, jurim pod tušššš

mish misho said...

Ova boja vestice mi se stvarno svidja. Ja strukiranje moram raditi kao na sakoima, i na prednjoj strani, zbog, jel, poprsja. :D

Zavrshila sam ono cudo svoje od tunike/veste, i sad sam sve lijepo oprala rucno. Kaze mi BD da nishta ne dodajem i da ostavim tako kako je. Meni je malo prazno, no cekam da kupim odgovarajucu majicu ispod, pa cu vidjeti shto dalje. I hocu cuti mishljenje pletilja/blogerica. Fotku postavljam ovaj tjedan. Dakle: nishta pametnija nisam od proshlog puta. :-|
Ono za stavljanje psa na policu s knjigama - :D . Evo moja Phoebe spava snom pravednika - danas ju je izmorila jedna dvogodishnjakinja. :D Ajde da i nju netko moze izmoriti. ;)

Sandra said...

Žabac, opet sam poslala mail! Javi ako je stigao!

Goce said...

Ovaj pulover sada izgleda puno puno bolje, tj. izgleda odlično. Dobar savjet zlata vrijedi!

Anonymous said...

Eh, mene nije bilo dugo na ovom blogu :( i izvinjavam se. Dzemper izgleda dobro, toplo, i nema na cemu za savjet :). Kod nas su se temperature spustile na max 30, hvala svim bogovima.

Unknown said...

Jel' stavis curry praha u supu? Ja stavim i praaaaavoooooo je dobra.

Srdacno

Ulicar

incoknito said...

sandra - stig'o i ostavio me bez teksta :)
bodulka - uzivaj!
mish misho - epizode sa psom su nevjerovatne, dodje mi da otvorim poseban blog za njega :)
goce i magrit - hvala
ulichar - uuu to moram probati, hvala :)