Saturday, July 21, 2007

Zeleni progres

Dzemper polako ali sigurno napreduje. Odlucila sam da radim po svom, tj ne drzim se striktno uputstva. Zelim da dzemper bude strukiran ali ipak dovoljno sirok da ispod njega nosim kosulju.
Mislim (nadam se) da ce biti OK. Jos malo pletenja i vrijeme je da pocnem smanjivati ochice za dio koji ce se spajati sa rukavima. Ma znate sta mislim :)

Vikend u parku. I malo i u IKEA-i :). Blizi se vrijeme renoviranja kuhinje. Bice to uzbudljivo i haotichno. Jos uvijek nismo 100% sigurni koju cemo izabrati ali ovo je nas favorit za sad.

Vrijeme je prekrasno. Proljetno. Par slika iz mog vrta:

I za kraj mala poruka za Sambu: draga Samba, prevela sam ti upustvo, ali mi je fajl ostao na poslu. Saljem cim stignem na radno mjesto, obecavam :)!

8 comments:

Magrit said...

Sram te bilo :) , mi se ovdje kuvamo, a ti pricas o dzemperu !! :) :) Sto se tice strukiranja dzempera, predlazem sledece: ispleti prednjicu i ledja do grudi, pa provizorno ušij, pa probaj - tako ces znati jesi li dobro strukirala, a da ne moras sve parati.

Goce said...

Sviđa mi se boja topa! Vrt ti izgleda predivno, stavi nam još koju sliku!

Lorna said...

Vidiš! I čitajuči tuđe komentare se da svašta naučiti...hvala, Magrit! Izrada kuhinje! Na mom si terenu... ako mogu kako pomoći - tu sam!

trtljaj said...

lijepi pozdrvi i čitamo se

Anonymous said...

budem dobrica pa čekam :)) Ionako nisam danima prilazila kompu, a i morala sam završiti sve ono što mi je ležalo okolo ;P

Sassy lady said...

Tvoj blog dođe kao osveženje u ove letnje dane-prvo slike snega,sada proleća-samo nam staješ na muku u ove vrele dane.
Kuhinja lepo izgleda-jedva čekam da vidim šta ćeš na kraju izabrati.
Nego nisi mi odgovorila čime su punjene one heklane kuglice koje si kupila?

Anonymous said...

pozdrav i čitamo se

Anonymous said...

lijepi pozdravi sa novg bloga foto bloga čitamo se