Sunday, August 5, 2007

picky, picky, picky

Znate sta sam uradila? Isporila sam jednu stranu i sad pletem ponovo malo sire (par ochica). Trunchicu sire. Ipak je to velika razlika kad se radi o odjevnom predmetu sasvim pripijenom uz tijelo. Ili je do mene....znam, do mene je :) Skoro nikako nisam plela ovih dana. Uvijek neka guzva i nikako da uhvatim vremena! Zao mi je sto pletenje ispasta zbog moje prezauzetosti. Vec nekoliko projekata jedva cekam da pocnem ali prvo moram da zavrsim ovaj dzemper. Novih projekata! Novih! Moja virtuelna prijateljica Crochetta je isheklala prekrasne 'Mary Jane' papuchice. Obecala je postaviti video instrukcije za sve zainteresovane na artcraft forumu! Hvala Crochetta! Evo postavila sam slichicu pa se i vi zaljubite :) I za kraj posta slika knjige koju sam juce dobila od prijatelja i fotka glavne zvijezde u novom vunenom kaputicu. Pozdrav

5 comments:

Goce said...

Prekrasne papučice, i ja sam bila isheklala jedne slične, poput balerinki. Sviđa mi se pas, moja kćer će me sada naterati da i ja ispletem našoj kujici do zime pulover. Knjiga izgleda odlično. Baš bih ju voljela prelistati!

incoknito said...

hvala goce, da znas da cu da te gnjavim oko balerinki ako mi ne bude islo :). knjiga je malo staromodna ali i dalje vrlo korisna i puna odlicnih projekata.

Goce said...

http://members.home.nl/tdpj/Patronen/Bootees/Saartjes%20bootees.pdf
Evo ti link za bootees. Ako ti nešto nije jasno slobodno mi pošalji mail!
Pozdrav!

Anonymous said...

Zašto pas nosi džemperić? Zar je toliko hladno? Znaš da na mreži možeš naći i žurnale za pseću modu? Da nisam svojim očima vidjela ne bih vjerovala - neke od modela bi trebalo prijaviti WWF-u!

incoknito said...

Bodulka, ovaj pas skoro pa nema dlake i potreban mu je ili cvrstij zagrljaj, topla dekica ili kakav topli kaputic. Vidjela si u mojim prethodnim postovima da zima zna biti snjezna i to vrlo snjezna i hladna u Australiji, tako da definitivno nije u pitanju ‘fashion thing’ :)