Saturday, October 6, 2007

Naravoucenije: renovacija zblizava ljude!

U mojoj kuci je gradiliste. Pravo pravcato gradiliste. Evo uvjerite se sami: Svasta smo naucili kroz ovu renovaciju! Koliko god ona bila mukotrpna, iscrpljujuca i fizicki i psihicki, ima i neke svoje lijepe strane.
Kad se sve ovo lijepo zavrsi, (a kao da se priblizava kraj), kad bolovi u misicima malo popuste, kad nervoza prodje, kad miris farbe oslabi, ja cu da pamtim lijepe stvari a to su, vrijeme provedeno renovirajuci sa dragim ljudima (mislim na familiju i prijatelje) i apsolutnom spremnoscu da jedni drugima pomognemo do poslijednje mrvice fizicke snage. Nadam se da cu vam u slijedecem postu pokazati novu kuhinju. Staru sam ja licno prodala na EBAY-u za citavih veselih $ 222.50 australskih dolara :).
Naravno kupac je morao da je i skine i odnese pa nam je i to bila dodatna olaksica!
Isplela sam jedan 'baby wrap cardigan' za prijateljicu u drugom stanju. I jos nesto, preko ETSY sam dobila prvu narudzbu - bebi set, tako da cu ovih dana da pocnem da to pletem! Nisam nesto u pletackom fazonu, toliko toga se desava!
Veliki pozdrav!

10 comments:

Anonymous said...

Blago tebi, mene je renovacija stana udaljila od svih susjeda, toliko smo im išli na živce.
Lijep poklon za bebu tvoje prijateljice.

incoknito said...

ni kod nas nije nista bolja situacija. i mislim da smo se svima popeli na glavu!

Magrit said...

Mene renovacija tek ceka... kad kupim stan :)A slika ludo izgleda, jer to gradnja u drvetu ? A pletenje za male ... najljepse je :) Kod nas ovamo stize zima, a ti ces preci na konac i pamuk ?

Goce said...

Prijateljica će sigurno biti oduševljena. Još nisam zaboravila renoviranje, tako da potpuno suosjećam s tobom!

incoknito said...

magrit - nije gradnja u drvetu, ipak smo mi balkanci :) ali su unutrasnji zidovi od plaste pa se mogu rusiti dosta lakse neko zidani. ali ipak posla preko glave.
moram za swap jos da napravim nesto vuneno i onda se bacam na konac :)
goce - sjecam se tvojih muka :)

Magrit said...

A sta je plasta ?

incoknito said...

plasta je deblji gips od kojeg se prave unutrasnji zidovi po australskim (i americkim) kucama. zato se unutrasnji raspored moze lako transformisati ali ako si malo jaci mozes i lako da proletis kroz zid :) bas kao u crtanim :)

Sandra said...

Mene tek čeka renovacija! kUDA SA SVOM TOM VUNOM, KONCIMA, iglma, materijalikma,,,!

Ćestitam za naruđbu! Sad kad krene ...

Lorna said...

Dobrodošla u klub fizikalaca i renoviratelja svojih domova!!! Mi isto, uglavnom, radimo sami uz pomoć familije... moj tata je kod mene ko doma i to mi se sviđa!

Anonymous said...

Znam kako ti je jer ja jos cistim prasinu od uredjenja stana.Radovi su preslatki.
iglice