Saturday, January 5, 2008

Planovi za 2008.

Hvala Vam svima na lijepim zeljama za ovu godinu.
I ja Vama zelim sve naj, najljepse od srca i za ovu i svaku narednu!
Pocela sam dzemper za bebu ali mi ne ide jer mi uputstvo koje pratim nista ne valja! Ako bih plela broj ocica kako pise u uputstvu na kraju bih i ja mogla da se uvucem u dzemper planiran za bebu.
Pokazacu vam par radova kojima sam odusevljena i koje bih voljela da ispletem ove godine. Vidjecemo kako ce ici realizacija: Za sivu haljinu sam pokusavala da narucim uputstvo ali primaju samo narudzbe iz Amerike. Ali to ne znaci da cu ja tako lako da odustanem.
Do citanja!

8 comments:

Vera said...

A ja sam odusavljena od ova crvena kapa.Gdje si je vidjela i mozes li mi poslati link za sliku za da bi je bolje vidjela?

Anonymous said...

Drenka ima pravo, ova crvena kapica je preslatka.
Nije li i pisanje bloga svojevrstan dnevnik, koji ti k tome daje mogućnost ubacivanja fotografija, filmića i sl? Ako nisam pretjerano znatiželjna o čemu pišeš knjigu?

incoknito said...

drenka - imas mail :)
bodulka - jeste blog dnevnik ali javni, ovaj koji bih pisala je nesto licno ;) o knjizi javicu ti na mail :) hvala za savjet za njoke!

Goce said...

Ne znam kako se to dogodilo s uputstvima, možda radiš s debljom vunomi debljim iglama , da li je to moguće?
Šaljem ti pusu iz Đakova!

Anonymous said...

Pozdravljam te, kapica mi je slatka.

incoknito said...

goce - bas sam se drzala uputstva, plela iglama 3.25mm vunom za tu debljinu ali meni to izgleda preveliko :( ali nema veze zabavila sam se nekim drugim projektima pokazacu vam uskoro!
iglice - pozdrav i tebi, vrijednice! ma kapica je ko med jos da skontamo kako da je napravimo...

Sandra said...

Žabac - nikad ne vjeruj uputama! Do sada nikada nisam ništa naštrikala prateči upute , lažem - jesam obu torbu s pletenicama za sestru)!

incoknito said...

e i ja bas tako sandra :) ona mi je jedino ispala kako treba :)