Tuesday, October 7, 2008

I tako dani idu…

Nemam vremena da pisem. Ali uspijevam da Vas koliko-toliko redovno citam. Znam za pljacku kod romantales, znam sta cita i kuda se seta Magrit, znam da je kod Lorne uvijek veselo, a najvise me raduju Sandrine i Selmine novosti...
Ne uspijevam svaki put ostaviti komentar jer mi je vrijeme za net uvijek ograniceno i nikad ne znam kad ce da istekne...zato ne zamjerite mi...
I sad pisem i nadam se da cu uspijeti postaviti ovaj post iako nemam bas puno toga za pokazati.
Isplela sam haljinicu koju sam planirala u prethodnom postu, ali sam zakazala na zavrsnim radovima, sta da radim kad mi usivanje nije jaca strana.

Nadam da cu vam je u iducem postu pokazati gotovu. Da ne bude bas post bez slika, postavljam sliku poslijednjeg rada, dekica za bebu moje starije princess. Nije neki rad, ali bolje ista nego nista.

9 comments:

bensedin art said...

Svaki put kad zavrsim s pletenjem, pricekam nekoliko dana i tek onda zavrsim tj. spojim pletivo. Drugacije jednostavno ne mogu. Cini mi se da mi bilo lakse da ispletem jos jedna ledja, samo da ne moram da spajam. (Zato je pletenje u krug fenomenalna stvar!)Samo polako...

incoknito said...

ti si dobra, treba ti samo nekoliko dana...kod mene to zna da traje i traje...:)

Anonymous said...

Ja isto radije pletem u krug nego da spajam pletivo.
Pozdrav.....

Anonymous said...

O, zašto misliš da je dekica za lutku manje važna? Tvoja malička će to uvijek pamtiti. Uz dvoje male djece uspjeh je pronaći trenutak vremena za pletaće igle, zato nema veze koliko treba vremena za dovršiti, važno je da se zabavljaš i odmaraš dok pleteš.

Sandra said...

pričajmi o spajanju pletiva - to mi je nekad nočna mora! Ali zato je top-down zakon!!!!

Ma dekica je neodoljiva!

DEA said...

Nema veze šta se plete-bitno da se plete!!!
Ja sam uživala plesti za Dodine lutke...(možda zato što sam se skupa sa njom igrala...bar sam imala izgovor za tu vrstu igre,a da nitko ne misli da sam šašava!!!).

Anonymous said...

Ma samo ti živi, pusti net !!
A dekica je bas lijepa, i sto kaze romantales, ja takve stvari od mame pamtim jos i danas ....

bensedin art said...

Opet ja. Ako stignes, dodji na moj blog, tagovala sam te, pa da se malo igramo..

Selma said...

dekica je presltaka. ja jedva cekam da odem u sarajevo pa da kupim konca u raznim bojama pa da pravim dekicu za bebicu. usput tagovala sam te, posjeti moj blog :)