Saturday, March 6, 2010

Mackica i novi jesenjski top

Nisam mogla dugo da samo gledam projekte iz knjiga 'Softies' tako da sam danasnju polusatnu setnju voljenog i princesses iskoristila da iskrojim i sasijem malu mackicu.
Ponosna sam na sebe kako mi je dobro ispala, a vi se nemojte smijati!
Nije bas najbolji izbor rada za samostalno snalazenje sa sivacom masinom, vecina krojeva iz knjiga su iz nekoliko dijelova nepravilnih oblika, ali sam se ja sa mackicom nekako snasla.Postavljam fotku i najnovije veste koju sam SAMA DIZAJNIRALA, modifikujuci pattern koju smo koristili za haljinicu.
Htijela sam za starije dijete da napravimo slicnu haljinicu ali da bude kraci jesenjski top i da je zvonastijeg oblika, da bi se ledja vise zatvorila/zastitila.
Nije lose, sta kazete ;)?

11 comments:

honeysuckle said...

Wow! Bez riječi sam, vestica je predivna! I još k tome originalni dizajn!

incoknito said...

nisam jos ni naucila da sijem a vec pravim krojeve ha, ha, ha :)

heklica said...

Aaaa, kako je lepo!!! Stvarno si majstor! I jedno i drugo mi je PRESLATKO!

Anonymous said...

hehe, mackice, uvek dobre :)
i pola sata je dovoljno ?
prelepo je ispala, a svidja mi se sto verovatno nijedna nije ista :)
Top je ... jako lep. Neobican i nekako ozbiljan. Ali taman :)

Villa-loredana said...

Hvala draga, i ti si strašna crafterica, a kako vidim ne fali ti tik za krojenje i crafting, Mačkice su so cool. Pozdrav. Loredana.

Sandra said...

Još jučer nisi znala sama ništa sašiti a danas već modificiraš! Prekrasno!

incoknito said...

misha, loredana - hvala ;)
magrit - ti i tvoje mace ;) i moja mladja princess obozava mace tako da je izbor bio pravi. cak ju je prepoznala kad sam zavrsila. radila sam 'under pressure', brzinski jer nema rada kad su sefice u blizini ;)
sandra - evo se i sama sebi divim ;)

bensedin art said...

Ma k'o velika si!

romantales said...

Mene je moja mama jako razmazila što se tiče kvalitete šivanja ... recimo, nema teorije da kupim nešto što nije sa savršenom izradom, nije bitno čiji je model, nije mi bitna marka ni brend, ali mora biti savršeno sašiveno. Mužu recimo nisam dala kupiti Hugo Boss odijelo jer nije imalo dobro uglavljene rukave, ali zato je u savršeno sašivenom Vartexovom bio br 1 na fešti. Ono što zapravo hoću reći je da me oduševljava što kao početenica savršeno izrađuješ detalje i sve za zlurado hoću tražiti greške ne bih ni jednu uspjela pronaći - jako me veseli da se tako ozbiljno posvećuješ šivanju i od prvih koraka inzistiraš na savršenosti izrade ... ostaje samo vidjeti što ćeš sebi sašiti, u svakom slučaju otvara ti se kreativni prozor beskonačnih, kreativnih i modernih mogućnosti. Nadam se samo da ću biti barem upola toliko uspješna kada i ako se odlučim i šivati.

Vera said...

Zasto bi se mi smijali? Mackica je super! A i pinafore ! Jako brzo napredujes!

Goce said...

Jako lijep topić, izgleda istovremeno moderno i otmjeno, curka je sigurno oduševljena !