Sunday, June 27, 2010

Zima, kapice i ostalo

Vec kao po nepisanom pravilu, ovo je period kad nastupaju duze pauze u pisanju. Vecina vas se uglavnom bucka u Jadranu ili nekom drugom moru dok ja sakupljam opalo lisce.

Iako pretrpana obavezama ipak stizem da stvaram (ne onoliko koliko bih ja htijela ali dobro), morate mi oprostiti jer vam vecinu ne mogu pokazati. Radi se uglavnom o poklonima koje zelim da najprije stignu do onih kojima su namjenjeni. (Shh, neke od radova u progresu mozete da vidite na Ravelry.)

U jednom momentu sam radila na cak 8 projekata (?!): 1 Vesta od predivne Debbi Bliss Cashmerino za stariju kcer, 60% gotova; 2 Kapica 1 – ispletena odavno ali je cekala na pom-pom; 3 Kapica 2 – ispletena u momentu kad su mi svi drugi projekti bili malo dosadili;

4 Baktus Scarf – ceka da ga ispletem ponovo i zaista zelim da ga ove zime pronosam; 5 Poklon 1; 6 Poklon 2; 7 nesto o cemu cu vam pricati drugi put ;) ; 8 Earth Stripe Wrap – kao da ste znale da ce da potraje, postavljam sliku rada u toku - bolje receno pocetku, i cisto sumnjam da cu ga stici zavrsiti do kraja zime:

Eto. Vrijeme zimsko i uglavnom ovakvo:

Pozdrav!
Za Sandru i Tanju i sve ostale koji vole siti i imaju djevojcice, preporucujem ovaj tutorial. Jedva cekam da ga isprobam!

7 comments:

heklica said...

Jao pa sve je prekarasno! Naročito mi se sviđa početak Earth Stripe Wrap-a :) Navijam da ga što pre završiš kako bismo mu se mogle diviti (mada, dobro, malo i zbog toga da ga možeš nositi pre nego što zima prođe ;) ).

bensedin art said...

8 projekata odjednom!!! Moraću i ja to da probam, samo se bojim da od svega ne bude ništa:)!Kapice su preslatke, a tut je odličan, trebalo bi sašiti koju suknjicu.

Anonymous said...

Meni je plava kapica favorit, nesto volim taj bod u poslednje vreme :)
8 projekata, nije to nista :)
Taman kad ti jedan dosadi, a ti skocis na neki od 7 preostalih :)
Cudi me da odmah nismo skocile, pa ovamo je vreme kao u kasnu jesen, kisa, 15 stepeni C, samo sto je sve zeleno oko tebe..... kakav Jadran, mora da je leden :)

Roman Tales said...

8 projekata? Odjednom? Kapa dolje!

Sandra said...

Od sveg srca hvala za link - definitivno cu ga isprobati!!!!!!

Goce said...

Baš si vrijedna! Šta bi bilo da imaš više vremena? jako je sve lijepo.

Lorna said...

Mila moja.. gledam naslov pa mi je trebalo par sekundi da nije riječ o prastarom postu!!!
Da, ljubomorna sam ti na ljetu kad je ovdje hladno, ali kad i kod nas zagrije - zaboravljam da je kod tebe zima!
Volim ljeto.
za kraj: a ja mislila da su moja 3 rada odjednom previše!!!