Friday, June 1, 2007

It is official ! But why Incoknito?

Zato sto je blogger.com - blogspot.com JAKO popularan i sva druga imena koja su bila u opciji vec su bila zauzeta. Cak i moj 'yarnart' je zauzet (ja sam ta koja ga je 'osvojila' ali kako sam zaboravila sifru i ne mogu je vratiti nakon nekoliko pokusaja, nista od tog imena...)
'Incoknito' je nastao mojom igrom slova. Rijec je nastala kombinacijom rijeci 'incognito' i 'knit'....ima jos tu nekih skrivenih razloga..jeste, voljeh nekad krajem osamdesetih taj Impulse Incognito, ako se vise iko sjeca tog deodoransa :)
Razlog napustanja prethodnog blog 'provider-a' je uglavnom tehnicke prirode, mada sam zahvalna blogger.ba na odrzavanju bloga koji me je povazao sa svim meni dragim kreativnim blog prijateljima!
Dobro mi dosli, nastavljamo se druziti i molim Vas da korigujete link mog bloga na vasim blogovima.
Vasa joop - Ms. IncoKNITo!
p.s. blog je jos uvijek u izradi jer pokusavam sve tekstove, fotografije i komentare da prenesem. O pletackim dogodovstinama vise u slijedecem postu!

5 comments:

Olinka said...

Halo joop, ime ti je sto posto originalno. Na prvi mi se tren ucinilo - ode zena u sakrivanje, ali onda sam shvatila. Keep on writing! Citamo te. O!

Vera said...

Cestito na nov blog! Ime ti je nevidjeno i originalno! svidja mi se!

Lorna said...

Hvala da si javila novu adresu, pratim te i dalje!!!

heklica said...

Evo bila, apdejtovala bukmark :) Hvala sto si javila

incoknito said...

hvala vam i citamo se!