Thursday, May 31, 2007

Thank you Annette!!!

Ponosno vam predstavljam torbicu br.2.
Vunu sam dobila juce
i danas sam se potrudila da ju je zavrsim: (Znam da cete se zaliti jer je nisam slikala po dnevnoj svjetlosti, ali kod mene je 10 navece i zavrsila sam je prije par minuta! Postavicu bolju fotku u slijedecom postu)
Jucer sam takodje dobila dugo trazenu i zeljenu vunu :
Thank you Annette!!!
Pored 3 klupka (trazila sam samo jedno a poslala mi je 3!) poslala mi je i dva klupka prekrasnog zelenog mohera i upustvo za sal. Nemam rijeci za njenu dobrotu i paznju. Stvarno je divna.
Dobila sam i sliku malih slatkisha sestrica blizankinja sa kapicama koje sam im ja isplela, sliku objavljujem uz maminu dozvolu:
Nakon par razmijenjenih komentara sa bodulkom isti taj dan sam se uhvatila igala i krenula u akciju ‘pokazimo zube Benettonu’. Samu sebe sam iznenadila svojom kreativnoscu. Detalj oko rukava: (Ko hoce upute neka stane u red :) )
Vracam se ovom izuzetno zanimljivom ‘projektu’ chim zavrsim pulover za koji mi je Annette poslala vunu. Sliku pulovera cu vam pokazati u slijedecem postu. Nije vise tajna, morala sam slavljenicu da izmjerim tako da rodjendanski poklon vise nije iznenadjenje!

I da zakljucimo ovo javljanje sa par obecanih slika nedavnih kupovina sa ebay-a: francuska vuna i rayon:

Tamnozelena vuna jos nije stigla, vidjecete je u iducem postu.
Veliki pozdrav od vase pletilje iz daleke zemlje kengura.

No comments: